Talán sárkányt ölni készülnek a szentgyörgyiek?

04/29/2013 - 14:15

sztgyorgyLehet, hogy nem, de az bizonyos, hogy a városnapi programjuk, annyi embert odavonz, hogy azzal már sárkányt lehetne ölni. Olyan komolyan vették ugyanis a városnapi rendezvénysorozatot, hogy az már nemcsak egy városi rendezvény, hanem székelyföldszintű rendezvényszámba megy, nemzetközieket is megszólítva. Ha túloznánk hát tessék belenézni a programba! És érdemes is belenézni, mert kap ott mindenki magának valót.

Még minket is odacsábítottak a sok portékáinkkal, sőt még azt is vállaltuk, hogy ‘főként’ támogatjuk a Kultúrkert színpadot, ha netán el akarna dőlni. Úgyhogy a Góbé termékcsalád még erre is jó: színpadi főtámogatónak! Az új és régi Góbé termékeink mellett viszünk magunkkal zöldségművészeket is: Bándi-Sándor Domokos zöldségfaragó szakácsot és a Minestrone Band zöldségzenekart. Egyikőjük szobrászkodni tud a zöldséggel, a másik pedig zenélni. Látványos és élvezetes mindkettő!

Osztán ha már megyünk nem hagyjuk itthon az organikus termékeinket sem. Igencsak különleges újdonságnak számítanak, hát büszkélkedhetünk egy kicsit velük.

Szent_Gyorgy_Napok_2012_Gobe_sator01

Aki megkóstolná az új Góbé termékeket, az a kézműves vásár helyszínén a Góbé sátrát keresse, aki pedig szervesebben szeretne élni, az a sportcsarnokban a Sepsi Expon keresse a Merkúr standját, mert Szabó Kati ott lesz, készséggel rendelkezésre fog állni.

Ez a 22., de nem esünk csapdába!